Cursus Shy Holland

Bijgewerkt: 6 dagen geleden

Bij SHY Holland (Spiritual Human Yoga) heb ik een cursus gevolgd om energie sturen te leren.

Eerst denk je hoe is dit toch mogelijk? Bij SHY Holland kun je verschillende cursussen volgen in bepaalde levels. HEt geleerde kun je in de praktijk brengen, het kan voor je zelf zijn maar ook om andere mensen te helpen.Het was voor mij in eerste instantie voor mij zelf. Universele energie is echt zo mooi om mee te werken, en het werkt altijd. Het leren van energie sturen is niet zo moelijk.

De mensen die ik nu energie stuur zijn er erg blij mee en krijg hiermee positieve reacties. 14 dagen lang ontvangen ze energie. Na 14 dagen mogen mensen zelf weten of ze door willen gaan of niet. Bij verlenging moeten ze het weer op nieuw aanvragen. Deze energie doet zijn werk. Het stroomt daar naar toe waar het nodig is.

Ben je moe, je zult na een tijdje verbetering voelen. Heb je last van stress, zit je niet lekker in jou vel. Heb je hoofdpijn, of andere pijnen. Dit zal op den duur ook verdwijnen. Let op ik ben geen dokter, mocht er toch iets zijn dan is het beter om de huisarts te raadplegen.

Wanneer je dit onder de knie hebt en je gaat hier mee starten dan kun jij jou zelf ook energie sturen. Dat is het mooiste, dat je er zelf ook wat aan hebt.

Mensen vragen wel eens, wil je dit zelf niet houden. Nee hoor dat hoeft niet. Ik krijg altijd al energie, bij het versturen, maar ik kan mij zelf op elk moment op de dag mij zelf opladen.


Hoe werkt het:

Ik plaats jouw naam dan weer op mijn lijstje en geef jou weer energie.

Hoe ik dit doe? Ik werk met een piramide, deze krijg je wanneer je de cursus volgt bij Shy-Holland. Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk om te doen. Ik heb al vele mensen hiermee geholpen en krijg ook altijd leuk reacties terug. Bijvoorbeeld ik voel mij rustiger, ik ben niet moe meer, ik heb meer energie, geen spierpijn meer, kan sneller nadenken, het gaat mij allemaal veel gemakkelijker af, heb geen down gevoelens meer, heeft mij kracht gegeven.

Voor iedereen is en voelt het anders. Er is immers geen mens gelijk.

Deze energie stuur ik naar iedereen die er om vragen en dit kan wereldwijd. En het werkt echt. Het is ongelofelijk wat dit met jou kan doen.

Wil je dit ook ontvangen stuur mij dan een berichtje via mail of via deze site en ik plaats jou naam op mijn lijstje. Jouw naam en geboortedatum is genoeg. Ik zie jou reactie graag tegemoet, zodat jij ook mag ervaren wat het met jou doet.

Liefs Anja

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Jouw Krachtbron

Anja Turkstra

Westerbork eo

Contact