top of page

Geschiedenis

De Vietnamese Meester Luong Minh Dang is de grondlegger van de Universele Energie Methode. Hij ontwikkelde dit systeem als een weg naar gezondheid, geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling en heeft zijn studenten herhaaldelijk eraan herinnerd om waar maar mogelijk anderen te helpen, familie, vrienden maar ook onbekenden, door toepassing van de technieken voor Universele Energie overdracht.

Spiritueel coach - Anja

Het helpen van anderen zonder daar iets voor terug te verwachten zal het altruisme van de beoefenaar ontwikkelen. Dit "brengen van geluk en behoeden voor ongemak" zal naar iedereen de goede boodschap uitzenden dat onvoorwaardelijke liefde de basis vormt voor betere relaties tussen mensen onderling, wat weer leidt tot een hogere kwaliteit van leven.

Voortdurende beoefening zal uiteindelijk bijdragen aan een verhoogd bewustzijnsniveau, wat ons vooruithelpt op het spirituele pad.

universele energie jouw krachtbron.jpeg

BALANS

Het hoofddoel van de Universele Energie methode is het bevorderen van de balans van lichaam, geest en ziel. Het is gebaseerd op technieken om energie over te dragen en op meditatie om een ieder te helpen een staat van gezondheid en welbevinden.

CHAKRA

De voornaamste energie centra van het menselijk lichaam, ook wel bekend als chakra's (Sanskriet voor "wiel") zijn verbonden met een aantal organen of delen van het lichaam. Het zijn centra die universele energie absorberen en omvormen naar menselijke energie om zodoende de energetische balans van de organen en het hele menselijke lichaam te normaliseren.

Werken met Universele Energie is verhogen van trilling van energie; het lichaam zal toegeven aan de verhoogde frequentie en de energie meevoeren.Het lichaam is een eigen biologische intelligentie, hierdoor in staat om revalidatieproces te versnellen.

MEDITATIE

Meditatie speelt een belangrijke rol in de beoefening van de Universele Energie Methode. Als iemand in diepe meditatie is zal de frequentie van de hersengolven teruggebracht worden van 60-80 Hz naar minder dan 15 Hz (kan ook 8 Hz zijn). Degene die open chakra's heeft kan een diepe meditatieve staat bereiken waarin de frequentie van de hersengolven makkelijk en snel verlaagd wordt.

Het doorgeven van deze energie kan zowel door directe handoplegging als op afstand, afhankelijk van het behaalde niveau.

UNIVERSELE ENERGIE SCHOOL

Na het overlijden van Meester Dang op 12 augustus 2007 in Melbourne, Australië wordt zijn missie voortgezet door de door hem aangestelde centra en instructeurs in vele landen van de wereld.

De Universele Energie Methode, die Meester Dang heeft mogen ontvangen is in andere landen ook bekend onder de verschillende benamingen: Human and Universal Energy (HUE), Mankind Enlightenment  Love (MEL) en Spiritual Human Yoga (SHY)

Echter de methode en het onderwijs zijn in principe hetzelfde.

Deze methode maakt geen gebruik van geneesmiddelen en kan worden toegevoegd aan iedere medische behandeling. Het is nimmer bedoeld als een vervanging van de normale geneeskunde. Er is geen speciale vooropleiding vereist.

Hiervoor verwijs ik u naar www.shyholland.nl

universele energie - anja turkstra
Respectvol begeleider - Anja
bottom of page