top of page

Automatisch schrift

Wat is nu eigenlijk automatisch schrift.

Wat is nu eigenlijk automatisch schrift.

Op papier schrijf ik naam en geboortedatum op voor degene die er om vraagt. Leg mijn linkerhand hierop en ik stem mij af op het universum en dat kan een tijdje duren voordat ik wat door krijg. Mijn hoofd is leeg en ik laat de energie stromen vanuit het kosmos en krijg zo door wat er geschreven moet worden. Het kan zijn dat je deze energie voel terwijl ik aan het schrijven ben.

Mijn rechterhand begint te schrijven. Bij sommigen moet het heel snel omdat ik zoveel informatie binnen krijg, maar het kan ook langzaam gaan en dan kan ik het schrijven bij houden. Wanneer het begint te stromen dan schrijf ik op wat ik door krijg, het gaat over jou, waar je op dit moment staat. Wat er gebeurd in jouw lijf, of waar je mee bezig bent. Je moet het eigenlijk zien als een spiegel die ik jou voor hou. Jij kijkt in de spiegel en kunt er aan gaan werken wat beter voor je is, en dat kan best confronterend zijn. Sommige mensen stoppen hier en willen niet geconfronteerd worden. Gelukkig zijn er ook mensen die er mee aan de slag gaan om dat te veranderen wat ze graag willen veranderen.

Zet een stap om te veranderen

Wanneer je de stap zet om te veranderen krijg je vaak ook meer energie of ga je blijer door het leven. Je volgt meer je hart en meer naar je gevoel, je gaat dat doen wat bij jou past. Zo krijg je tools en of aanwijzingen . Jij bent altijd nog degene die de beslissingen neemt. Je mag mij zien als een doorgeefluik vanuit het universum.

Er zijn mensen die mij vragen of ze dit ook kunnen. leren. Iedereen kan dit leren, maar je poorten moet wel geopend zijn om contact te maken met het universum. Hierbij mag je denken aan Reiki. In Reiki 1 wordt er al een poort geopend en in reiki 2 nog meer. Je gaat dan met symbolen werken. 

Alles wat ik door krijg, zal ik per mail naar jou toe zenden.

Hoe mooi is dit? Misschien vindt je het leuk om 1 x per maand automatisch schrift te mogen ontvangen. Puur voor jou zelf om te kijken waar je staat, wat je bereikt hebt ook n.a.v de vorige automatisch schrift. Om te zien of je gegroeid bent of niet. Ben je niet gegroeid, dan is er nog werk te verzetten. Jij bepaald in welk tempo je gaat.  Hoe mooi is het om daar naar toe te groeien waar je wil zijn.

“Leef je mooiste leven”

Jij hebt de regie en het is aan jou hoe hier mee om te gaan!

Alles wat in je zit kan je veranderen en of gelukkiger maken!

Energie sturen - samen stappen zetten met jouw krachtbron
Innerlijk kind.jpg
Energie
Jouw Krachtbron - Drenthe - Overijsel - Groningen

Werkwijze

Mijn werkwijze:

Geef mij jouw naam en geboortedatum door via mail info@jouwkrachtbron.nl Zodra ik jou mail binnen heb zal ik mijn banknummer doorgeven en vraag jou om vooraf te betalen. Als het bedrag over gemaakt is, dan heb je binnen 14 dagen automatisch schrift in je mailbox. 
 

De informatie die ik door krijg gaat over jou!

Kosten

Een automatisch schrift kost 25 euro.

Op afstand ga ik voelen en je krijgt het antwoord via mail toegestuurd

bottom of page