Anja zegt wat ze voelt - eerlijk en betrouwbaar - jouw lifestyle coach

Automatisch schrijven

Geschiedenis:
Vaak wordt gedacht dat alleen mediums het automatisch schrift gebruiken, maar dat is niet waar. Ook psychotherapeuten kunnen dit automatisch schrift gebruiken en er is bekend dat mensen, die de theorie van Freud gebruiken, het automatisch schrift ook wel eens toepassen.

 

Freud schreef, in de Freudiaanse psychologie, over automatisch schrift als middel om de geest van mensen te doorgronden. Ook andere psychotherapeuten gebruiken zijn theorie om dieper in hun cliënten door te dringen. Men gebruikt hiervoor trance of hypnose, waarbij mensen dingen opschrijven, zonder dat zij zich er bewust van zijn.

 

De mensen, die het eerst gebruik van het automatisch maakten, waren onder andere Pierre Janet in Frankrijk en Morton Prince in de Verenigde Staten. Tegenwoordig wordt het automatisch schrift nog steeds door psychotherapeuten gebruikt. Ook binnen religieuze stromingen wordt het automatisch schrift veelvuldig gebruikt.

Jouw krachtbron - Westerbork - Beilen - Aalden -Zweeloo
Jouw Krachtbron - Drenthe - Overijsel - Groningen

Werkwijze

Automatisch schrijven houdt in dat er belangrijke informatie via de gids of andere energie wordt geschreven. Na het noteren van jou naam en geboortedatum leg ik mijn hand er op. Na een tijdje krijg ik al veel door en begin ik te schrijven. Mijn gids geeft aan wat hij bij jou voelt. Jij mag mij zien als een doorgeef luik.

 

Vooraf kan jij ook aan mij doorgeven waar jij antwoord op wilt krijgen.

 

Ik schrijf op hoe jij jou voelt, waar jij last van hebt, wat verstandig is om te doen op dit moment. Of te verwerken en waar jij eventueel aan mag werken! Zodat jij je al gauw beter voelt.

 

Ik geef jou de antwoorden en kan jou hierbij helpen om het voor jou zelf te veranderen. Eigenlijk ben ik degene die jou een duwtje in de rug geeft. Jij bent altijd nog zelf verantwoordelijk om die stappen te nemen. Niets hoeft het mag!

 

Nadat ik gevoeld heb en niets meer door krijg zal ik het geschreven stukje overnemen en via de mail of app naar jou toe sturen. Mocht jij dan nog vragen hebben of meer willen weten over een eventuele behandeling dan sta ik jou graag te woord. 

De informatie die ik door krijg gaat over jou, alles wat ik voel gaat over jou.

Een automatisch handschrift kost 25 euro. Nadat ik dit verstuurd heb zou ik jou nog 14 dagen lang energie kunnen sturen.

Deze energie gaat naar plaatsen waar het nodig is zowel fysiek en of psychisch. Wil je hier gebruik van maken laat mij dit dan weten. Na die 14 dagen mag je zeggen of je verlenging wil of niet.

Kosten

Energie sturen - samen stappen zetten met jouw krachtbron