top of page

Automatisch schrijven

Wat is nu eigenlijk automatisch schrift.

Wat is nu eigenlijk automatisch handschrift.

Mijn hand schrijft terwijl ik het doorkrijg vanuit het universum. Op papier schrijf ik een  naam en geboortedatum op voor degene die er om vraagt. Ik stem af met het universum en dat kan een tijdje duren voordat ik wat door krijg. Mijn hoofd is leeg en ik denk niet op dat moment. Ik laat de energie stromen vanuit het kosmos en krijg zo door wat er mij verteld wordt.

Mijn rechterhand begint te schrijven. Bij sommigen moet het heel snel omdat ik zoveel informatie binnen krijg. Maar het kan ook langzaam gaan en dan kan ik het schrijven bij houden.Wanneer het begint te stromen dan schrijf ik op wat ik door krijg, het gaat over jou, waar je op dit moment staat. Wat er gebeurd in jouw lijf, of waar je mee bezig bent. Je moet het eigenlijk zien als een spiegel die ik jou voor hou. Jij kijkt in de spiegel en kunt er aan gaan werken wat beter voor je is. En dat kan best confronterend zijn. Sommige mensen stoppen hier en willen niet geconfronteerd worden. Gelukkig zijn er ook mensen die er mee aan de slag gaan om dat te veranderen wat ze graag willen veranderen.

Wanneer je de stap zet om te veranderen krijg je vaak ook meer energie en of ga je blijer door het leven. Je volgt meer je hart en gaat dat doen wat bij jou past. Zo krijg je tools en of aanwijzingen hoe je verder mag gaan. Jij bent altijd nog degene die dit beslist.  En of je daar iets mee doet is aan jou. Je mag mij zien als een doorgeefluik vanuit het universum.

Er zijn mensen die mij vragen of ze dit ook kunnen. Iedereen kan dit leren, maar je poorten moet wel geopend zijn om contact te maken met het universum. Hierbij mag je denken aan Reiki. In Reiki 1 wordt er al een poort geopend en in reiki 2 nog meer en dit is nog uitgebreider.  Je gaat dan met symbolen werken. Wil jij dit ook dan mag je eens kijken op https://linktr.ee/isabel.branderhorst 

Alles wat ik door krijg, zal ik per mail naar u toe zenden.

Hoe mooi is dit? Misschien vindt je het leuk om 1 x per maand automatisch schrift te mogen ontvangen. Puur voor jou zelf om te kijken waar je staat, wat je bereikt hebt ook n.a.v de vorige automatisch schrift. Om te zien of je gegroeid bent of niet. Ben je niet gegroeid, dan is er nog werk te verzetten. Jij bepaald in welk tempo je gaat.  Hoe mooi is het om daar naar toe te groeien waar je wil zijn.

“Leef je mooiste leven”

Jij hebt de regie en het is aan jou hoe hier mee om te gaan!

Alles wat in je zit kan je veranderen en of gelukkiger maken!

Energie sturen - samen stappen zetten met jouw krachtbron
Anja zegt wat ze voelt - eerlijk en betrouwbaar - jouw lifestyle coach
Jouw krachtbron - Westerbork - Beilen - Aalden -Zweeloo
Jouw Krachtbron - Drenthe - Overijsel - Groningen

Werkwijze

Automatisch schrijven houdt in dat er belangrijke informatie via de gids of andere energie wordt geschreven. Na het noteren van jou naam en geboortedatum leg ik mijn hand er op. Na een tijdje krijg ik al veel door en begin ik te schrijven. Mijn gids geeft aan wat hij bij jou voelt. Jij mag mij zien als een doorgeef luik.

 

Vooraf kan jij ook aan mij doorgeven waar jij antwoord op wilt krijgen.

 

Ik schrijf op hoe jij jou voelt, waar jij last van hebt, wat verstandig is om te doen op dit moment. Of te verwerken en waar jij eventueel aan mag werken! Zodat jij je al gauw beter voelt.

 

Ik geef jou de antwoorden en kan jou hierbij helpen om het voor jou zelf te veranderen. Eigenlijk ben ik degene die jou een duwtje in de rug geeft. Jij bent altijd nog zelf verantwoordelijk om die stappen te nemen. Niets hoeft het mag!

 

Nadat ik gevoeld heb en niets meer door krijg zal ik het geschreven stukje overnemen en via de mail of app naar jou toe sturen. Mocht jij dan nog vragen hebben of meer willen weten over een eventuele behandeling dan sta ik jou graag te woord. 

De informatie die ik door krijg gaat over jou, alles wat ik voel gaat over jou.

Een automatisch schrift kost 25 euro. Op afstand ga ik voelen en je krijgt het atnwoord via mail toegestuurd

Kosten

bottom of page