top of page
Jouw krachtbron - automatisch schijven

Hoe het begon

Hallo, fijn dat u op mijn site kijkt.

Ik ben Anja Turkstra, geboren in Drenthe en wonend in Westerbork.

Mijn zoon is geboren met een beperking, waardoor ik anders in het leven ben komen te staan. Het kostte mij veel energie om mijn weg te vinden in zijn opvoeding. 

Doordat ik in contact kwam  met mensen die kennis bezitten over Reiki en Universele Energie, ben ik mij hierin gaan verdiepen. 

Reiki I & II

Ik heb Reiki I & II behaald, hier had ik zelf veel baat bij en ik kon het ook toepassen in mijn leven.

Daarna heb ik trainingen  Universele Energie gevolgd bij SHY Holland (Stichting Spiritual Human Yoga Holland): basis- en middelbaar niveau. Hierbij heb ik concentratietechnieken geleerd, waardoor ik mensen op afstand energie kan geven. Meer weten over universele energie? klik dan hier.

Ik ben blij dat ik nu mensen kan helpen, die even vastlopen in hun leven. Ondervindt jij veel weerstand of loop je zelfs vast in je leven? Heb je misschien grote of kleine levensvragen waar je zelf nog geen antwoord op hebt gevonden? Ondervindt je mentale en/of fysieke problemen die maar niet verdwijnen? Of ben je bezig met een zoektocht waar je eigenlijk hulp bij nodig hebt? Dan help ik jou als coach graag in je zoektocht naar antwoorden vanuit een spiritueel oogpunt. 

 

Dit kan door middel van een behandeling bij mij thuis, maar ook op afstand zijn er mogelijkheden.

Jouw krachtbron - levensboom.png
Anja Turkstra - Jouw Krachtbron - Westerbork.jpg

Behandelkamer

Het is mogelijk om een telefonisch consult te nemen of jij mag er ook voor kiezen om een automatisch schrift te ontvangen wat over jou gaat. Dan help ik jou als coach graag in je zoektocht naar antwoorden vanuit een spiritueel oogpunt. Zie hiervoor meer uitleg onder het kopje automatisch schrift.

Mijn motto is: "Helder voelen en weten". 

 En het is mooi om samen te kijken en te voelen wat jouw krachtbron is. 

Wat wil jij  bereiken in jouw leven. Welk doel heb jij voor ogen. Samen kunnen we hier naar op zoek gaan. Stap voor stap jouw pad gaan bewandelen.

Jouw krachtbron - Reiki 2
Jouw krachtbron - Reiki 1
bottom of page