top of page

2 Vlinders en Vriendschap


Gisteren was ik in de natuur, heerlijk genietend van mijn camper en de omgeving. Het was er heel druk met vlinders, blij dat ze waren, en ze fladderende om mij heen, het was een mooi iets om naar te kijken. Zo ineens zaten er 2 vlinders op mijn shirt, 2 klein geaderde witjes en ik voelde de liefdevolle vlinders en kreeg vriendschap door.


Welke vriendschap zou hier mee bedoeld worden? Vriendschap met het universum? Is het een boodschap van de engelen?

Het zien van een witte vlinder is een positief teken, hieronder valt ook de wit geaderde vlinder, vooral de komende tijd obstakels te overwinnen is de boodschap. De witte vlinder is uniek omdat hij verbonden is met zuiverheid, vrede en rijkdom in het leven en spirituele verbindingen.

Volgens sommigen duidt de witte vlinder op de maan, in die zin dat de godin van de maan je zal bezoeken vooral als de vlinder op je landt.


Verandering in je leven: Spiritueel gezien, wanneer je een witte vlinder ziet duidt dit erop dat je je moet voorbereiden op een spirituele verandering. Of ze geven aan dat er sprake is van spirituele groei en wijsheid. Als je onlangs bent begonnen met een spirituele levenswijze, dan kan de witte vlinder een teken zijn dat je op het juiste pad bevindt.


Mooi toch dat deze 2 vlinders eerst rondom mij vlogen en vervolgens op mijn arm gingen zitten, ik heb de tijd niet bij gehouden maar ik denk wel een minuut of 10. Fijn om dit zo te mogen zien en te beleven, fijn dat dit dan ook een boodschap is voor mij. En na een tijdje verlieten ze mij om weer de natuur in te gaan op zoek naar een mooie plek, waarin ze misschien iemand anders ook een boodschap konden brengen.

Een mooi moment en heerlijk genieten in de natuur, wat wil een mens nog meer.

117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page