top of page

Christina von Dreien

Bijgewerkt op: 2 dec. 2022
Christina heeft inmiddels een aantal boeken geschreven.Het is echt de moeite waard om dit eens te lezen.

Ook met het oog op wat er nu gaande is met corona en de onrust in de wereld.


Christina von Dreien leert mensen hoe ze zichzelf kunnen helen, en daarmee de hele wereld helpen helen. Ze geeft in haar laatste boek “Uiteindelijk is alles goed” en op haar website ook tips over hoe je met de huidige situatie om kunt gaan. Christina spreekt veel over “het verhogen van je trilling”.


De mensheid is toe aan nieuwe informatie, informatie die direct aansluit op wat er nu op aarde gaande is. Christina von Dreien verspreid dit soort informatie via lezingen, video’s, boeken en via haar website. Christina is in 2001 geboren. Als 8-jarig meisje praatte zij al over het kwantumveld, andere dimensies, andere volkeren in het Universum en over hoe wij als zielen ‘tijdelijk wonen’ in ons aardse lichaam .


Het is Christina’s hartewens om ons te vertellen wie wij als mens werkelijk zijn, waarom de omstandigheden op aarde op dit moment zijn zoals ze zijn, en in welke richting de wereld zich kan ontwikkelen.

Ze wil ons laten zien hoe we de kracht van ons bewustzijn en de kracht van onvoorwaardelijke liefde kunnen gebruiken om op een helende en constructieve manier een nieuwe vorm te geven aan ons eigen leven en het leven van de mensheid als geheel.

Ze wil ons graag vertrouwen en hoop geven op een toekomst waarin we in en buiten onszelf vrede ervaren, en ze wil het gevoel in ons versterken dat alles ondanks alle sombere vooruitzichten uiteindelijk goed zal komen.


“Door onze opvoeding en vaak ook door onze schooltijd is onze natuurlijke verbinding met onze ziel ondergesneeuwd geraakt. Zonder de innerlijke toegang tot de ziel zijn we automatisch naar buiten gericht, zodat we in elk geval een richtingwijzer hebben. Ontwaken betekent niets anders dan dat we weer verbinding met onze ziel maken.”


“Het is voldoende als we gewoon onszelf zijn, want spiritualiteit is veel meer dan wierookstokjes, dromenvangers en Boeddhabeelden. Voor mij is spiritualiteit de innerlijke ontwikkeling en ontvouwing van ons bewustzijn. Niets meer en niets minder. (.. .) Ons hele leven is een spirituele reis, en niemand kan ons daarvan afhouden, zelfs wijzelf niet. (…) Zolang we spiritualiteit aan bepaalde externe factoren willen koppelen en in hokjes willen stoppen, beperken we daar alleen onszelf maar mee. Spiritualiteit is niet aan voorwaarden verbonden. Spiritualiteit is vrij.“


Spiritueel life coach ( Reiki) ook in Drenthe. Of online/telefonisch coaching

Toch nieuwsgierig geworden? Je mag altijd vragen wat het voor jou kan betekenen.

1.395 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page