top of page

Reading voor een kind.


Ouders en kinderen.

Als ouder vraag je misschien wel eens af wat er met jouw kind aan de hand is. Maar leren kijken en luisteren naar jou kind is heel belangrijk. Vaak krijg ik de vraag van ouders wil je eens voelen wat er met mijn kind aan de hand is. In een reading kan ik “helder voelen en weten” wat er in jou kind omgaat.

Wanneer een reading gelezen word door een ouder dan zal het meestal ook over de ouders zelf gaan. De boodschap vanuit het kind is vooral op de ouder gericht. Van hoe wij met onszelf omgaan. In de reading kan ik omschrijven hoe het anders kan en hoe je het kind hierbij kan ondersteunen.

Een spiegel voorhouden.

Kinderen kunnen ons ook spiegels voor houden. Die ons kunnen confronteren met onszelf. Een situatiebeschrijving ( zie het als spiegel) kan confronterend zijn tijdens het lezen van en reading. Maar een kind houdt jou een spiegel voor om te leren en te ontdekken en te laten zien dat het ook anders kan. Maar ook als ouder kun je er voor je kind zijn. Door de reading kan je met je kind in gesprek gaan en het benoemen waar hij/zij last of problemen mee heeft.

Leren van een kind en werken aan jou zelf.

Mijn ervaring is dat juist de confronterende boodschap, jou tot denken en leren kunnen aanzetten. De reading kan soms aanzetten tot een traantje maar is ook vooral om jou hiermee te helpen. Met deze reading helpen wij het kind maar ook jou om stappen te zetten zodat je dichterbij je kind komt. De reading kan je ondersteunen om je van dingen bewust te worden en te ondernemen om jezelf te ontwikkelen dit ten behoeve van het kind.

Wanneer je werkt aan je eigenwaarde en wil inzien dat het ook anders kan, en jouw kind hierdoor beter in zijn/haar vel komt. Inzichten kunnen leiden tot positieve invloeden vanuit je zelf.

Een reading is een soort mini levensles wat afgestemd is op jou als persoon. Ik luister en ik voel wat ik aan jou mag schrijven. Ik inspireer je graag in je leven op dit moment. Een reading gaat over jezelf en of van een kind waar je bewust even bij stil mag staan. Na het lezen van een reading kunnen bewustwording processen ontstaan. Hierin kan ik jou en je kind begeleiden.

Motiverende activator/ Persoonlijke wegwijzer

Er onstaat vaak een krachtiger eigen wil bij de mensen voor wie ik een reading schrijf. Ik ervaar regelmatig dat de lezer na het lezen van de reading zin krijgt om met zichzelf aan de slag te gaan. Een motiverende activator is voor persoonlijke groei. En dan vooral op het gebied van gedrag, het denken ( o.a je overtuigingen en belemmeringen) en de intuïtie. Je zou mij kunnen zien als een persoonlijke wegwijzer. Doordat je de reading leest gaat je aandacht daar naar toe waar het moet zijn. Daar mag je bewuster van worden. Een stukje waar jij jou eigen lering uit kan halen. En uiteindelijk gaat het om jouw kind die daardoor beter in zijn/haar vel komt te zitten.

Samen werken aan jullie toekomst!37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page