top of page

Vlaamse gaai en het Universum

Wandelen in de natuur


Na een prachtige wandeling in de natuur ging ik even onder een boom zitten lekker in de schaduw. Een prachtig mooi uitzicht met een weiland vol boterbloemen, en 2 pony’s die aan het grazen waren. Dit was even een moment om over dingen na te denken. Een aantal vragen kwamen in mij op en vroeg aan het universum of ze mij daar antwoord op konden geven. De pony’s gingen door met grazen, ze lieten de boterbloemen staan en genoten van het lekkere gras. Was wel nieuwsgierig of het universum mij gehoord had. Even later kreeg ik door Anja er komt zo meteen een vogel dichtbij jou zitten. Ik genoot van de pony’s die door de wei liepen en af en toe even aan elkaar zaten. Opeens komt er een vlaamse gaai links van mij zitten op een tak. Bleef daar een poosje zitten en vloog weer weg. Dat was wel een bevestiging dat het universum mijn vragen had gehoord. Mijn antwoorden die komen vast wel binnenkort. Na mijn rustpauze liep ik weer terug naar mijn chalet en ging ik heerlijk op de bank zitten. En ja je gelooft het niet, maar er vloog een vlaamse gaai voor mijn raam langs en ging op de druivenrank zitten. Zie je mij wel, hoor je mij wel en hij vloog weer weg.


Vlaamse gaai en een boodschap

De volgende dag zat ik heerlijk op mijn veranda voor mijn chalet en zag ik op eens een vlaamse gaai aan komen vliegen. Hij landde op het gazon voor mij en huppelde daar wat rond, lekker aan het gras en of mos aan het pikken. Hij vloog weg en ging op een paaltje zitten, daarna het volgende paaltje en pakte vervolgens alle palen die er waren. Dit is wel heel speciaal dacht ik nog. Hij vloog naar het hek voor mij en daar bleef hij stil zitten en ik vroeg wat is de boodschap?

Verbinden krijg ik door, ik dacht verbinden dat klopt, ben op dit moment wel bezig om mensen te verbinden. Vlaamse gaai heeft mooie kleuren, bruin staat voor aarde en blauw voor lucht. De vlaamse gaai is de boodschapper tussen hemel en aarde. De vlaamse gaai stimuleert jou om in jou eigen kracht te gaan staan. Jij mag gaan staan voor wie jij diep van binnen bent. Voel wat jij graag doet en waar jij goed in bent. Het kan op spiritueel vlak zijn, maar ook om mensen met elkaar te verbinden. Luisterend oor bieden en of boodschappen doorgeven, en positiviteit te verspreiden. Zo blij met deze boodschap, ik kan het nog steeds niet geloven, maar het is toch echt zo. Ik blijf nog even zitten en geniet na van wat ik door heb gekregen, doordat ik in gedachten was, was de vlaamse gaai al weer weg gevlogen. Wat een prachtig moment, de natuur die mij een boodschap brengt. Nog niet alle vragen zijn beantwoord, maar ik ga zeker vaker zitten en dan maar hopen op antwoorden.


48 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page